Noi conectam Europa

Despre noi

Ahead Logistics Ltd. este o companie cu experienţă, care se află în plină dezvoltare succesul acesteia bazându-se pe profesionalismul personalului, serviciile asigurate şi infrastructura dispunibilă.
Ahead Logistics Ltd. este un forwarder de încredere pe piaţa transporturilor rutiere. De asemenea, oferim transport rutier naţional şi internaţional de o calitate şi siguranţă ridicată cu flota proprie. Compania are sediul central în Bucureşti şi a fost fondată în decembrie 2006 şi dispune de un personal cu experienţă în domeniu format din 100 de persoane.
Ahead Logistics Ltd. oferă servicii dedicate unui număr important de clienţi. Compania poate oferi soluţii dedicate pentru fiecare client din poziţia de specialist in coordonarea şi optimizarea serviciilor care generează plus valoare.

Creşterea permanentă a satisfacţiei clienţilor şi eficientizarea serviciilor oferite reprezintă una dintre principalele preocupări ale companiei.
Ahead Logistics Ltd. este un jucător important în activitatea de distribuţie pe teritoriul României, putând oferi servicii de transport rutier naţional şi internaţional cu propria flotă de camioane.

 

Vizitatori:
Hit Counter by Digits
Versiunea germana     Versiunea engleza