Despre noi

Ahead Logistics este o companie cu experienţă, care se află în plină dezvoltare succesul acesteia bazându-se pe profesionalismul personalului, serviciile asigurate şi infrastructura dispunibilă.

Ahead Logistics este un forwarder de încredere pe piaţa transporturilor rutiere. De asemenea, oferim transport rutier naţional şi internaţional de o calitate şi siguranţă ridicată cu flota proprie. Compania are sediul central în Bucureşti şi a fost fondată în decembrie 2006 şi dispune de un personal cu experienţă în domeniu format din 100 de persoane.
Ahead Logistics oferă servicii dedicate unui număr important de clienţi. Compania poate oferi soluţii dedicate pentru fiecare client din poziţia de specialist in coordonarea şi optimizarea serviciilor care generează plus valoare.
Creşterea permanentă a satisfacţiei clienţilor şi eficientizarea serviciilor oferite reprezintă una dintre principalele preocupări ale companiei.
Ahead Logistics este un jucător important în activitatea de distribuţie pe teritoriul României, putând oferi servicii de transport rutier naţional şi internaţional cu propria flotă de camioane.


Responsabilitate sociala

Ahead Logistics sponsorizeaza cu bani sau produse alimentare o serie de asociatii si fundatii. 

In anul 2017 au fost sponsorizate: Parohia Negustori, Asociatia Parintilor Proeducativa, Parohia Marginenii de Sus, Parohia Bozioru, SOS Satele Copiilor, Centrul de zi Aurora, ASCHF Romania, Asociatia Umanitara Sfantul Stefan, Asociatia Inima Copiilor.
In anul 2015 au fost sponsorizate: SOS Satele Copiilor Romania, Aschf-R, Centru de zi Aurora,Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, Help Autism, Asociatia Inima Copiilor, Fundatia pentru SMURD, Asociatia Umanitara 'Sfantul Stefan', Hospice Casa Sperantei, Biserica Sfantul Andrei, Asociatia Ana si copii, Institutul pentru ocrotirea mamei si copilului Alfred Rusescu, Manastirea Pasarea.