Despre noi

Ahead Logistics este o companie cu experienţă, care se află în plină dezvoltare succesul acesteia bazându-se pe profesionalismul personalului, serviciile asigurate şi infrastructura dispunibilă.

Ahead Logistics este un forwarder de încredere pe piaţa transporturilor rutiere. De asemenea, oferim transport rutier naţional şi internaţional de o calitate şi siguranţă ridicată cu flota proprie. Compania are sediul central în Bucureşti şi a fost fondată în decembrie 2006 şi dispune de un personal cu experienţă în domeniu format din 100 de persoane.
Ahead Logistics oferă servicii dedicate unui număr important de clienţi. Compania poate oferi soluţii dedicate pentru fiecare client din poziţia de specialist in coordonarea şi optimizarea serviciilor care generează plus valoare.
Creşterea permanentă a satisfacţiei clienţilor şi eficientizarea serviciilor oferite reprezintă una dintre principalele preocupări ale companiei.
Ahead Logistics este un jucător important în activitatea de distribuţie pe teritoriul României, putând oferi servicii de transport rutier naţional şi internaţional cu propria flotă de camioane.


Responsabilitate sociala

Ahead Logistics sponsorizeaza cu bani sau produse alimentare o serie de asociatii si fundatii. 

In anul 2023 au fost sponsorizate: Fundatia Filantropica Metropolis, Asociatia Cira, Asociatia Rezident SAS, Asociatia Judeteana Sportul. Valoarea totala a sponsorizarilor a fost de 14.000 lei.
In anul 2022 au fost sponsorizate: Gradinita Dumbrava Minunata, Asociatia School Project, Asociatia Rezident SAS, Scoala Darmanesti, Fundatia O sansa pentru viata, Asociatia Judeteana Sportul, Asociatia ISIS OES, Green Revolution. Valoarea totala a sponsorizarilor a fost de peste 146.000 lei.
In anul 2021 au fost sponsorizate: Asociatia de Sprijin a Copiilor Handicapati Fizic- Romania, Green Revolution, Asociatia Rezident SAS, Scoala Darmanesti, Asociatia ISIS OES, SOS Satele copiilor. Valoarea totala a sponsorizarilor a fost de peste 92.000 lei.